Klik vanuit de opvolging van het importbestand op de link die overeenkomt met de garantierapporten die u wenst te verwerken:

In de lijst die verschijnt, geeft de status "Ongeldig" aan dat er fouten in het garantierapport staan die gecorrigeerd moeten worden.

Alleen geldige garantierapporten kunnen naar de fabrikant worden gestuurd.

Selecteer de garantierapporten die u wilt overdragen en klik vervolgens op "Alles doorsturen".

(U kunt alles selecteren door het bovenste vakje aan te vinken):