Klik op "Mijn account en wachtwoord terugvinden" op de AGORA startpagina.

Voer een van uw fabrikan- gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Herinner mij mijn AGORA account".

De procedure om uw Agora-wachtwoord te herstellen is hetzelfde.

Om redenen van vertrouwelijkheid wordt uw wachtwoord niet online aangegeven: u moet contact opnemen met onze Support afdeling op het nummer dat wordt aangegeven.