Om uw abonnement te verlengen, moet u inloggen op uw account op www.agoraplus.com

• Stap 1: Kies de fabrikant en het aantal licenties

In "Een pakket aankopen" kunt u de fabrikant(en) selecteren waarvoor u zich wilt abonneren en het aantal licenties selecteren en vervolgens op "Volgende" klikken.

• Stap 2: Kies de betaalmethode en de duur van het abonnement

Selecteer de betalingsmodus en het aantal maanden waarop u zich wilt abonneren; klik vervolgens op "Volgende".

• Als u voor creditcardbetaling kiest: u wordt doorgestuurd naar een beveiligde betaalpagina.
  • Als u overschrijving kiest, wordt er een pop-up geopend met bankgegevens, waar u ook de IBAN kunt downloaden

Betaling met creditcard:

of

Betaling via overschrijving:

• Stap 3: samenvatting van de keuzes

U moet daarna de informatie op dit scherm controleren en bevestigen.

Nadat u op "Beëindigen" heeft geklikt, wordt een eindoverzichtscherm weergegeven met:

- het factuurnummer dat is uitgegeven,
- de duur van het abonnement,
- het aantal licenties.