Er wordt een sjabloon voorgesteld om onze klanten te helpen een order bestand te maken dat in de applicatie kan worden geupload.

Het sjabloonbestand bevat twee tabbladen: "Data entry" en "AGORAORDER".

Op het tabblad "Data entry" kunt u de onderdelen invoeren.

Voor elk onderdeel dient u het volgende in te vullen:

• de referentie van het onderdeel(maximaal 18 tekens)
  • de fabrikant
  • de hoeveelheid (9999 max)
  • een opmerking (optioneel) (maximaal 40 tekens)
  • een werkorder nummer (niet verplicht) (maximaal 20 tekens)

Op het tabblad "AGORAORDER" wordt de lijst weergegeven met onderdelen die u hebt gemaakt.

Stap 1: Het bestand maken

Open het AGORAORDER-bestand

Op het tabblad "Gegevensinvoer", voor elke kamer

• Voer het onderdeelnummer in,
  • Kies de fabrikant in het dropdown-menu,
  • Voer de hoeveelheid in
  • Voer een opmerking in
  • Voer een werkorder nummer in.

Wanneer uw lijst compleet is,

Klik op de knop "EXPORT AGORAORDER".

Het bestand wordt aangemaakt in uw "Documenten" -bibliotheek en u kunt het raadplegen op het tabblad "AGORAORDER".

Sla het bestand op telkens wanneer een dialoogvenster dit vraagt.

Sluit het bestand.

Stap 2: Het bestand uploaden

Selecteer in de Agoraplus V3-app de categorie "Bestelling", klik op "Winkelwagen" of "Bestelling volgen".

De actie "Bestand uploaden" verschijnt dan op de banner.

Klik op de knop "Bestand uploaden"

De bibliotheek "Documenten" wordt geopend.

Kies het bestand AGORAORDER.prn

Stap 3: Controleer het bestand

Het geïmporteerde bestand wordt geanalyseerd en de inhoud ervan wordt weergegeven als een tabel.

U kunt de informatie indien nodig corrigeren en vervolgens op de knop "Valideren" klikken.

De te bestellen onderdelen worden nu weergegeven met extra details: beschikbaarheid, prijspictogram ....

Wanneer alle bestelgegevens correct zijn, klik dan op de knop "Aan de winkelwagen toevoegen" om de onderdelen aan uw winkelwagen toe te voegen.

De onderdelen worden toegevoegd aan de winkelwagen van elke fabrikant.