Om toegang te krijgen tot de lijst met interventiedossiers, klikt u op het pictogram "Reparatie" en selecteert u vervolgens "Interventiedossiers" in het submenu:

De lijst met interventiedossiers wordt weergegeven in de werkruimte:

Om een specifieke zoekopdracht uit te voeren, bevat de zoekbalk aan de rechterkant gegevens om de zoekopdracht te verfijnen.

voorbeeld:

In het veld "Fase": kies "Gesloten" en klik vervolgens op "Zoeken" onderaan de zoekbalk of druk op de Enter toets.

De lijst die overeenkomt met de selectie wordt weergegeven:

Contextuele filters, die zich op elke kolom bevinden, filteren ook de zoekopdracht.