U kunt rechtstreeks een account openen vanaf onze website op www.agoraplus.com.

Met uw gebruikersnaam en wachtwoord van de fabrikanten van apparaten, zal het opzetten van uw account sneller gaan.

U wordt sterk aangeraden uw gebruikersnamen en wachtwoorden bij uw leveranciers te controleren.

Een gratis proefperiode van 4 uur (geldig voor 1 maand) wordt alleen aangeboden als u klant van een fabrikant bent. Tijdens deze proefperiode kunt u uw maandelijkse verbruik analyseren en kunt u Agora proberen.

Na deze proefperiode kunt u zich abonneren op Agora met een pakket dat overeenkomt met uw behoeften.

• Stap 1: Vul uw gegevens in, de velden gemarkeerd met een rode asterisk zijn verplicht; klik vervolgens op "Volgende".

• Stap 2 : Vink het vakje "Ik ben een klant van fabrikanten" aan en klik op "Volgende".

• Stap 3: Vraag uw fabrikant account aan door te klikken op "+ Een fabrikant account toevoegen / aanvragen":

=> Kies de fabrikant in het vervolgkeuzemenu en klik op "Volgende".

=> Vink het selectievakje aan dat geldt voor uw geval, vink het vakje hieronder ook aan en klik op "Stuur mijn verzoek".

Het verzoek wordt verzonden naar de fabrikant, uzal hiervoor een bevestigingsmail ontvangen.

=> voor elke fabrikant voor wie u een account wilt, herhaalt u dit proces en klikt u op "Volgende".

• Stap 4: Kies uw wachtwoord en klik op "Volgende"

• Stap 5: Samenvatting en controle van uw informatie

Als alles correct is, kunt u klikken op "Sluiten"

De melding voor het maken van het account wordt weergegeven: