1. Een AGORA-account openen zonder een fabrikant vergunning:

Als u alleen toegang wenst tot de technische documentatie, heeft u geen fabrikant vergunning nodig.
Afhankelijk van uw land heeft u toegang tot de documentatie van sommige fabrikanten.
Betaling via automatische afschrijving is verplicht voor AGORA-accounts zonder fabrikant vergunning.
Registratie is pas definitief na ontvangst van uw bankgegevens (SEPA + RIB-formulier).

2. Een AGORA-account openen met een fabrikant vergunning:

Als u interventierapporten, onderdeelbestellingen, enz... wilt maken, heeft u een vergunning (login + wachtwoord) nodig voor elke gewenste fabrikant.

=> u moet elke fabrikanten waarmee u werkt vragen om een vergunning / account (login + wachtwoord).

3. Om uw AGORA-account te openen:

Meld u aan bij http://www.agoraplus.com/ en volg de procedure voor het openen van uwaccount "Mijn AGORA-account aanmaken".