Om een nieuw abonnement uit te kiezen, moet u inloggen op uw account.

Log in op AGORA door op www.agoraplus.com te klikken

• Stap 1: Kies de fabrikant en het aantal licenties

Afhankelijk van het geval is het mogelijk om uit verschillende fabrikanten te kiezen.

Selecteer de fabrikant en kies de gewenste hoeveelheid.

Licentiepakket:

• Stap 2: Kies de betaalmethode en de duur van het abonnement

Betaling per creditcard

Wanneer de gekozen betaalmethode "Creditcard" is, wordt u doorverwezen naar een beveiligde pagina om de betaling uit te voeren.

of
Betaling via overschrijving

Wanneer de gekozen betaalmethode overschrijving is, wordt een frame met de AGORA-bankgegevens weergegeven.
U kunt ook de IBAN downloaden door op de knop "Download IBAN" te klikken.

• Stap 3: samenvatting van de keuzes

U moet daarna de informatie op dit scherm controleren en bevestigen.

Nadat u op "Beƫindigen" heeft geklikt, wordt een eindoverzichtscherm weergegeven met:

- het factuurnummer dat is uitgegeven,
- de duur van het abonnement,
- het aantal licenties.