Op Agoraplus kunt u elke werkorder afzonderlijk of allemaal tegelijk exporteren:

• Om een enkele werkorder te exporteren, klikt u eenvoudig op de bijbehorende regel en klikt u op "Exporteren"

•  Om verschillende werkorders te exporteren, moet u de relevante werkorders selecteren door op de vakjes aan het begin van elke regel te klikken. Nadat alle vakjes zijn geselecteerd, kunt u op het pictogram "Exporteren" (XML-indeling) of "Exporteren naar Excel" (CSV-formaat) klikken.