Om de status van het importeren van bestanden (garantie rapporten / interventiedossiers...) te raadplegen, klikt u in de categorie "Reparatie" op "Bestandsimport opvolgen".

De lijst met geïmporteerde bestanden wordt weergegeven met voor elk bestand:

• de naam van het bestand
  • de importdatum
  • de status van de import
  • het aantal aangemaakte garantierapporten en / of interventiedossiers
  • het foutenrapport

Om de inhoud van het geïmporteerde bestand te bekijken, klikt u op de link in de kolom "Upload resultaten":

De inhoud van het bestand wordt weergegeven: