Uw probleem bij het bekijken van de documentatie is gerelateerd aan de Adobe Reader-software.

Voer de volgende stappen uit:

1 - Controleer of u ADOBE READER op uw computer hebt geïnstalleerd.

Procedure om dit te controleren:

- START

- Configuratiescherm

- Programma's

- Programma's en onderdelen

- ADOBE READER moet in de lijst verschijnen

2 - Als u ADOBE READER gebruikt en u geen producten en opengewerkte tekeningen te zien krijgt:

Hoe ADOBE READER in te schakelen / uit te schakelen

- Open een Internet Explorer-pagina

- Tools (bijv.: rechtsboven)

- Beheer add-ons

- In het vervolgkeuzemenu Beeldscherm => Alle add-ons

- Markeer ADOBE READER

- Klik op uitschakelen / inschakelen

3 - Als u ADOBE READER niet heeft

- Klik op: https://get.adobe.com/reader/

- Schakel de optionele aanbiedingen uit

- Download ADOBE READER

- Zodra de download is voltooid, keert u terug naar Agora om een opengewerkte tekening te openen (accepteer de rechten aangeboden door Adobe Reader).

Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met ons op via support@agoraplus.com