Alleen klanten die door de fabrikant(en) zijn geautoriseerd, kunnen deze module gebruiken.

Op de startpagina van Agoraplus zijn er 2 speciale widgets:

- Nieuwe werkorders

- De lopende garantie rapporten

Wanneer de werkorder wordt geaccepteerd, wordt deze gesloten en wordt onmiddellijk een interventiedossier gemaakt met alle informatie in de werkorder.

U kunt de status codes gebruiken om uw interventiedossiers bij te werken, vanaf de 1e afspraak tot de sluiting van het dossier.

Dit dossier kan tijdens de interventie worden gewijzigd.

Wanneer het dossier wordt afgesloten met garantie rapport, wordt deze veranderd in een garantie rapport en bevat deze alle informatie van het interventiedossier.

Elk blad (WO - ID - GR) wordt op dezelfde manier gepresenteerd met dezelfde rubrieken:

- Referentie

- Product

- Consument

- Reparatie

De status wordt rechtsboven aangegeven in een gekleurd kader.

Wanneer een rubriek fouten bevat, wordt deze in rood weergegeven.

Werkorder

Interventiedossier

Garantie rapport