Zodra de werkorder is geaccepteerd, wordt het interventiedossier aangemaakt en wordt het onmiddellijk geopend in de werkruimte.

Organisatie van het interventiedossier:

1 - Samenvatting: header interventiedossier

2 - Status: follow-up after-sales, om de voortgang van het dossier aan te geven

3 - Details: georganiseerd in secties, deze bevat de informatie die de Service Partner kan wijzigen.

Vergeet niet om voor elke wijziging in het interventiedossier op te slaan door op de functie "Opslaan" in de banner te klikken.

In het status vak: de status "Werkorder geaccepteerd" wordt weergegeven.

De status van het dossier rechtsboven is "Te plannen".

- Een status toevoegen

U kunt klikken op "status" en de status invoeren of op het oranje pictogram klikken

om de lijst met verschillende statussen te openen:

Selecteer een status en klik vervolgens op "Selecteren".

Voeg vervolgens de vereiste informatie toe (afhankelijk van de gekozen status)

Klik op de knop "Status toevoegen".

De status wordt toegevoegd aan het vak, boven het vorige.

De informatie wordt rechtstreeks aan de fabrikant doorgegeven.

- De gegevens aanpassen

Referentie:

Product:

Consument:

Reparatie:

In dit gedeelte kan de Service Partner de storing diagnosticeren en de onderdelen aangeven die hij nodig heeft om de reparatie uit te voeren.

Daarna dienen deze aan de winkelwagen worden toegevoegd.