Om een nieuw interventie te maken, klikt u op de knop "Nieuw interventiedossier" in de banner.

Er wordt een wizard geopend die u vraagt om de productreferentie in te voeren:

Wanneer de referentie is gevonden, wordt een lijst weergegeven, selecteer het product en klik op "Interventiedossier aanmaken":

Het dossier wordt geopend in een nieuw tabblad "Nieuwe interventie":

Het dossier wordt gepresenteerd in de vorm van 5 categorieën die kunnen worden ingevouwen door op het pijlpictogram links van de naam te klikken.

In elke categorie zijn de verplichte velden gemarkeerd met een rood sterretje.

• Referentie:

In de categorie "Referentie", in het veld "Type interventie", zijn 2 keuzes mogelijk:

• "Interventie onder garantie fabrikant" voor interventies op apparaten onder garantie,
  • "Interventie buiten garantie met totale kosten aanvaarding door fabrikant" voor interventies die te maken hebben met het gebruik van een reparatievoucher/tegoedbon door de consument.

• Product:

In het geval van een Interventie buiten garantie met totale kosten aanvaarding door de fabrikant, moet in de categorie "Product" het door de fabrikant verstrekte nummer van de voucher worden ingevuld in het veld "Contractnummer/Overeenkomstnummer buiten de garantie".

• Consument:

• Reparatie:

• Afleveradres:

De verschillende type leveringen

• Reparatie: snelle levering van onderdelen voor de reparatie van het toestel.

=> als het onderdeel niet beschikbaar is, wordt een omruiling van het apparaat of een terugbetaling aangeboden.

• Voorraad: Een vervangingsonderdeel bestellen
  • Standaard: het onderdeel wordt in rekening gebracht

=> als het onderdeel niet leverbaar is, zal er geen actie worden ondernomen (noch omruiling, noch terugbetaling).

Om de ingevoerde informatie op te slaan, klikt u op "Opslaan" in de banner.

Het nieuwe interventiedossier wordt aangemaakt:

In het reparatiebestand,

De juiste categorieën worden aangegeven door een groen pictogram aan het einde van de regel.

Categorieën waarin fouten moeten worden gecorrigeerd, worden aangegeven met een rood pictogram aan het einde van de regel.

Na het uitvouwen van de categorie "Reparatie",

De lijst met fouten in de categorie wordt links in rood weergegeven, het veld met fouten wordt rood omkaderd en het foutbericht dat bij dit veld hoort, wordt eronder weergegeven:

De waarschuwingen worden aan de linkerkant in oranje weergegeven, deze blokkeren het opslaan van het bestand niet.