Let op: U kunt een bestand met garantierapport niet sluiten als een onderdeel of product in bestelling is.

Controleer voor het sluiten of de einddatum is ingevuld.

Er zijn 2 manieren om een interventierapport met garantierapport af te sluiten.

• Met de functie: "Reparatie voltooid"

Deze functie creëert een status 305 - Reparatie voltooid "en stelt voor om het bestand met garantierapport te sluiten.

Klik op de functie "Reparatie voltooid".

De status "305-Reparatie voltooid" wordt aan de lijst met statussen toegevoegd

Er wordt een pop-upvenster geopend waarin om bevestiging wordt gevraagd.

Zodra de bevestiging is gemaakt, wordt het garantierapport gemaakt met alle informatie uit het interventiedossier.

Het interventiedossier wordt gesloten en de werkorder gaat naar de status "Afgesloten met garantierapport".

• Met de functie: "Sluiten met garantierapport"

Deze functie is alleen toegankelijk als er een 305-status in de lijst staat

Klik op de functie "Sluiten met garantierapport".

Er wordt een pop-upvenster geopend waarin om bevestiging wordt gevraagd.

Zodra de bevestiging is gemaakt, wordt het garantierapport gemaakt met alle informatie uit het interventiedossier.

Het interventiedossier wordt gesloten en de werkorder gaat naar de status "Afgesloten met garantierapport".

Het garantierapport wordt onmiddellijk geopend, de te corrigeren informatie wordt in het rood weergegeven.

Als u klaar bent met corrigeren, vergeet dan niet op te slaan door op de functie "Opslaan" in de banner te klikken.

Als het rapport geldig is, klikt u op de functie "Doorsturen" in de banner.