Het is mogelijk om een nieuwe aanvraag voor een after-sales service aan te maken door in de banner op de functionaliteit te klikken: "Verzoek dienst na verkoop"

Nadat u op "Verzoek dienst na verkoop" hebt geklikt, wordt een wizard voor het aanmaken geopend die u uitnodigt om de productreferentie in te voeren:

Vink het vakje aan dat overeenkomt met het gewenste product en klik vervolgens op "OK":

Het verzoek om ruil of vergoeding wordt aangemaakt.

Het is dan noodzakelijk om de nodige informatie in de verschillende categorieën in te vullen.

De categorieën waarin informatie verplicht is, zijn in rood weergegeven.

Als het bestand geldig is, verschijnt er een pijl ("Doorsturen") in de banner.

Door op deze pijl te klikken, wordt het bestand naar de fabrikant gestuurd.

Andere mogelijkheden voor het aanmaken van ruil of vergoeding verzoeken:

Het is ook mogelijk om vanuit een interventiedossier een verzoek voor ruil of vergoeding aan te maken door te klikken op "Ruil of vergoeding verzoek":

En vanuit een garantie rapport door te klikken op "Omzetten in aftersales verzoek":