Standaard bevat de homepage 7 kaarten (widgets).

Het is mogelijk om standaardkaarten te verwijderen/toe te voegen en/of nieuwe kaarten aan te maken.

Het menu bevindt zich aan de rechterkant van het scherm:

• Om een kaart te verwijderen, klikt u op het wieltje in de rechterhoek van de kaart en kiest u "verwijderen".

• Om een "standaard" kaart toe te voegen, klikt u op "Standaard zoekopdracht" in het menu

Er verschijnt een pop-up in het midden van het scherm.

Door op "Module" te klikken, verschijnt een keuzemenu:

Kies de module en klik op Toevoegen

Opmerking: als de gekozen kaart al bestaat op het beginscherm, verschijnt er een bericht om dit aan te geven.

De standaardkaart is nu toegevoegd onderaan de homepage:

• Om een aangepaste kaart toe te voegen, zijn 2 keuzes mogelijk: een KPI-kaart en een tabelkaart.

Let op: om een aangepaste kaart toe te kunnen voegen, is het noodzakelijk om minstens één zoekopdracht te hebben opgeslagen in de opgeslagen zoekopdrachten.

voorbeeld:

In de garantierapporten start een zoekopdracht op Delonghi garantierapporten sinds februari 2023 en sla vervolgens de zoekopdracht op.

Klik dan op "tabel" in het menu op de homepage, een pop-up opent in het midden van de pagina.

Selecteer de module en vervolgens de opgeslagen zoekopdracht.

Voer een titel in voor de nieuwe kaart.

U kunt ook de grootte en het pictogram kiezen.

Klik ten slotte op "Toevoegen".

De kaart is nu aangemaakt en toegevoegd onderaan de startpagina:

Het is mogelijk om de kaarten te verplaatsen door deze te slepen met de muis.