Om een nieuw interventie te maken, klikt u op de knop "Nieuw interventiedossier" in de banner.

Er wordt een wizard geopend die u vraagt om de productreferentie in te voeren:

Wanneer de referentie is gevonden, wordt een lijst weergegeven, selecteer het product en klik op "Interventiedossier aanmaken":

Het dossier wordt geopend in een nieuw tabblad "Nieuwe interventie":

Het bestand wordt gepresenteerd in de vorm van 5 categorieën die kunnen worden ingevouwen door op het pijlpictogram links van de naam te klikken.

In elke categorie zijn de verplichte velden gemarkeerd met een rood sterretje.

• Referentie:

• Product:

• Consument:

• Reparatie:

• Bezorgadres:

Om de ingevoerde informatie op te slaan, klikt u op "Opslaan" in de banner.

Het nieuwe interventiedossier wordt aangemaakt:

In het reparatiebestand,

De juiste categorieën worden aangegeven door een groen pictogram aan het einde van de regel.

Categorieën waarin fouten moeten worden gecorrigeerd, worden aangegeven met een rood pictogram aan het einde van de regel.

Na het uitvouwen van de categorie "Reparatie",

De lijst met fouten in de categorie wordt links in rood weergegeven, het veld met fouten wordt rood omkaderd en het foutbericht dat bij dit veld hoort, wordt eronder weergegeven:

De waarschuwingen worden aan de linkerkant in oranje weergegeven, deze blokkeren het opslaan van het bestand niet.