Om het gemakkelijker te maken om bestellingen met een groot aantal onderdelen te importeren via een importbestand, is een nieuwe functie geïnstalleerd.

Het is nu mogelijk om een .CSV-bestand met een geheel nieuwe interface te importeren.

Nadat het bestand in Agora Plus is geladen, stelt de interface voor om de kolommen van uw bestand te koppelen aan de Agora Plus-winkelwagen en hoeft u alleen nog de gegevens te importeren.

Waarschuwing: het bestand moet per fabrikant worden gemaakt. (1 bestand per fabrikant)

Klik op "Orderbestand importeren (CSV formaat)"

Klik op "Openen" en kies het bestand dat u wilt importeren.

Het pad van het gekozen bestand wordt weergegeven, samen met de inhoud:

Hierna:

- kies de fabrikant

- associeer de kolommen van het bestand

Wanneer de weergegeven resultaten correct zijn, klik dan op "Bestand importeren"

De inhoud van het bestand wordt weergegeven als een tabel.

U kunt de informatie indien nodig corrigeren en vervolgens op de knop "Bevestigen" klikken.

De te bestellen onderdelen worden nu weergegeven met extra details: beschikbaarheid, prijspictogram ....

Wanneer alle bestelgegevens correct zijn, klik dan op de knop "Aan de winkelwagen toevoegen" om de onderdelen aan uw winkelwagen toe te voegen.