Het is mogelijk om een nieuw garantie rapport te maken door in de banner op de functie:  "Garantie interventie" te kiezen

Nadat u op "Garantie interventie" heeft geklikt, wordt een venster "Garantie rapport maken" geopend waarin u de referentie van het apparaat moet invoeren:

Als de zoekopdracht meerdere resultaten oplevert, moet u de gewenste referentie kiezen en vervolgens op "Een garantie rapport maken" klikken.

In het volgende scherm moeten alle rubrieken van het garantie rapport ingevuld worden:

• Referentie rapport
  • Product
  • Consument
  • Reparatie

Wanneer het invoeren is voltooid, klikt u op "Opslaan" in de banner.

Er worden controles uitgevoerd en het rapport is gemarkeerd als "Geldig" of "Ongeldig".

Als het rapport "Geldig" is, kan het naar de fabrikant worden verzonden door op de functie "Verzenden" in de banner te klikken.

Als het rapport 'Ongeldig' is, betekent dit dat informatie ontbreekt of onjuist is en moet worden gecorrigeerd. Het rapport kan niet aan de fabrikant worden verzonden.