Er zijn drie manieren om toegang te krijgen tot de apparaatdocumentatie:

• via de product, accessoires catalogi
  • via een zoekopdracht
  • via het onderdeelblad door de gebruikscasussen te raadplegen van het onderdeel

Toegang tot de productdocumentatie wordt gedaan door de categorie "Documentatie" te kiezen:

Raadpleeg de documentatie van een apparaat uit de catalogus

Selecteer een van de bovenstaande catalogi, vervolgens een fabrikant, een merk, een productfamilie en een product.

Klik vervolgens op het product voor toegang tot de documentatie van het apparaat:

• Opengewerkte tekeningen
  • Technische tekeningen
  • Nomenclatuur van het apparaat

Bekijk apparaat documentatie via een zoekopdracht

U kunt de referentie van het gewenste apparaat of de eerste tekens van de referentie invoeren in het vak "Referentie".
Klik vervolgens op 'Zoeken' om de resultaten te weergeven.

NB: het is ook mogelijk om de filters 'Type' en 'Fabrikant' te gebruiken om de resultaten van de zoekopdracht te verfijnen.

Zoekopdracht

Resultaten van de zoekopdracht

Om toegang tot het apparaat te krijgen, klikt u op het gewenste product en de productkaart verschijnt in een nieuw tabblad.

Item 1: Productinformatie
Item 2: Technische documentatie
Item 3: Nomenclatuur van het apparaat

Toegang tot het overzicht van één van de onderdelen van de nomenclatuur is te krijgen door het onderdeel te selecteren en op het onderstaande pictogram te klikken.

De prijs van de onderdelen is zichtbaar vanaf het pictogram 'valuta' dat beschikbaar is in het detail van de geselecteerde regel.

Raadpleeg de documentatie van een apparaat vanuit een Use-case

Zie Zoeken naar onderdelen om toegang te krijgen tot een onderdeelblad uit de documentatie
In het Office-menu wordt een functie 'Use Case' weergegeven die de lijst met apparaten weergeeft die aan het onderdeel zijn gekoppeld.
Vanuit deze lijst is het mogelijk om het productblad te openen.