Er zijn verschillende manieren om een onderdeel aan de winkelwagen toe te voegen:

- vanaf een onderdeelblad

- vanaf een productblad

- vanaf de optie "Bestelling voorbereiden"

Voeg een onderdeel toe aan de winkelwagen vanaf het onderdeelblad

Vanaf het onderdeelblad als het verbonden account geautoriseerd is om onderdelen bij de fabrikant te bestellen, is de functie 'Toevoegen aan winkelwagen' actief.
Door op 'Toevoegen aan winkelwagen' te klikken, verschijnt er een pop-up om het aantal te selecteren, voer zo nodig een werkorder nummer en opmerking in.

Voeg een onderdeel toe aan het winkelwagentje vanaf het productblad

Het is mogelijk om een onderdeel vanuit een productkaart aan het mandje toe te voegen.
Door een deel van de nomenclatuur van het apparaat te selecteren en te klikken op 'Toevoegen aan winkelwagen'

=> een pop-up opent zich

- om de prijs en de beschikbaarheid van het onderdeel te raadplegen

- om de gewenste hoeveelheid en opmerkingen in te voeren

Voeg een onderdeel toe vanuit de optie 'Bestelling voorbereiden'

U kunt een onderdelenlijst maken door op 'Bestelling voorbereiden' te klikken.

U kunt de lijst vervolgens toevoegen aan de winkelwagen.

Voer het onderdeelnummer en de hoeveelheid in en klik op "Toevoegen aan de lijst"

Herhaal de bewerking met alle onderdelen die u aan de lijst wilt toevoegen.

Wanneer de onderdelenlijst compleet is, klik dan op 'Toevoegen aan winkelmand'.
De onderdelen worden dan verdeeld in de verschillende fabrikant-winkelwagens.

Waarschuwing: wanneer een onderdeel naar de winkelwagen wordt verzonden, betekent dit niet dat de bestelling naar de fabrikant wordt verzonden.
Elke winkelwagen moet onafhankelijk naar de fabrikant worden verzonden.